5 gadi Adventistu Baznīcā pagājuši. Gatavojamies LDS kongresam.

Jau pēc dažām nedēļām Latvijā būs Adventistu baznīcas Draudžu savienības kongress. Ir pagājuši 5 gadi kopš baznīcā notika pārmaiņas: tika nomainīts bīskaps un iecelta jauna LDS (Latvijas Draudžu savienības) padome. Kādi šie 5 gadi ir bijuši? Kas ir izdevies labāk, kas ne tik labi? Kongresā katra nodaļa atskaitīsies, ko viņi šajos gados darījuši. Protams, katrs runātājs centīsies uzslavēt savas komandas darbu un runāt par labo. Taču ne viss ir bijis veiksmes stāsts.

Mēs, “Vēstis Adventistiem”, esam nolēmuši veikt savu analīzi, kādi šie 5 gadi ir bijuši, cenšoties uz visu paskatīties no malas. Mēs apzināmies, ka analīze nebūs pilnīga, un vienmēr kādiem šķitīs, ka tā ir pārāk subjektīva. Un tomēr lūkosim to darīt pēc labākās sirdsapziņas un ceram, ka šī būs iespēja godīgi sevi izvērtēt. Mums katram vajag atrast laiku pārdomāt to, ko darām, lai apzinātos vērtīgo, mācītos no kļūdām, un Dievs mūs nākotnē varētu lietot vēl efektīvāk.


1. Latvijas draudžu Savienības Stratēģiskais darbības plāns.

2. Mēdiji un Baznīca.

3. Dažādas kalpošanas draudzē

4. Draudze un misija

5. Mācītāji un draudzes

6. Draudžu šķelšanās Latvijā

7. Jauna konstitūcija Adventistu Baznīcā

8. Kongresu gaidot...

9. Adventistu Baznīcas izaicinājumi
5 gadi Adventistu Baznīcā pagājuši. Gatavojamies LDS kongresam. 5 gadi Adventistu Baznīcā pagājuši. Gatavojamies LDS kongresam. Reviewed by VA redakcija on otrdiena, maijs 01, 2018 Rating: 5

Nav komentāru:

ads 728x90 B
Nodrošina Blogger.