Sena planēta, nesena radīšana


Kristietībā, arī adventismā, ir dažādi meklējumi, kā savietot Bībeles radīšanas stāstu ar zinātnes atklājumiem par planētas vēsturi. Šis ir viens no tādiem: autori piedāvā savu versiju. Turpinām rakstu sēriju par planētas izcelšanos, zinātniskajiem atklājumiem un radīšanas stāstu, un dažādām publikācijām adventistu periodikā.


Nedaudz saīsinot, mēs pārpublicēsim rakstu no 2017.gada 13.jūlija adventistu žurnāla “Spectrum Magazine” vietnes https://spectrummagazine.org/article/

Rakstu turpinājumos lasiet šeit:
Sena planēta, nesena radīšana – 1
Sena planēta, nesena radīšana – 2
Sena planēta, nesena radīšana – 3

Raksta autori:
D.Stjuarts Lethams ieguva doktora grādu organiskajā ķīmijā 1955.gadā. Viņa tālākais darbs bija saistīts ar pirmā dabiski sastopamā citokinīna izpēti, kas izraisa šūnu dalīšanos, to attīrot, nosakot struktūru un sintezējot. Bioķīmijā un augu fizioloģijas pētniecībā viņš ir vairāk nekā 190 rakstu autors. Viņš pensionējās Austrālijas Nacionālajā universitātē 1992.gadā.

Kols J.Gibsons ir bijis vecākais pasniedzējs rēķinvedībā vairākās Austrālijas un Jaunzēlandes universitātēs. Dabas izpēte ir viņa aizraušanās, hobijs. Viņš ir palīdzējis daudziem zinātniekiem viņu izpētes darbā, un tagad, būdams pensionējies, viņš turpina nodarboties ar dabas izpēti.


Sena planēta, nesena radīšana Sena planēta, nesena radīšana Reviewed by VA redakcija on piektdiena, jūnijs 26, 2020 Rating: 5

Nav komentāru:

ads 728x90 B
Nodrošina Blogger.