Rakstu sērija par Dievu un cilvēkiem

Ievads – Žagaru mājas

Mēs sēžam jaukā viesistabā. Jau krēslo. Šis ir bijis ļoti skaists sabats. Esam Ragaciemā, plašā, pat, jāsaka, milzīgā un greznā savrupmājā. Mums ir bijusi aizraujoša ekskursija pa daudzajām istabām un telpām, pagalmu, bijām arī turpat netālu pie jūras. Ir pagājušas tikai dažas nedēļas, kopš šeit mājas ir Žagaru ģimenei. Esam gatavi klausīties Māra un Lienes stāstu. Kā Dievs ir atbildējis uz lūgšanām un dāvājis viņiem tik brīnišķīgu mājvietu!

Mēs visi esam no Rīgas 5.draudzes, ar mums ir arī mācītājs Ģirts Rozners. Kādi no mums jau daudzu gadu garumā ir dzīvojuši līdzi Žagaru ģimenes ilgām tikt pie sava mājokļa. Esam daudz par to runājuši un lūguši, arī šaubījušies, jo cilvēciski bija grūti iedomāties, kā Dievs varētu visu kārtot. Un te nu mēs sēžam, gatavi klausīties ļoti neparastajā stāstā.


Bloga sadaļā  mūsu vietnē „Vēstis Adventistiem” virknē turpinājumos publicēsim Māra un Lienes stāstu, kā Dievs situācijā, kad cilvēciski nebija nekādas cerības tikt pie savām mājām, uzklausīja viņu ilgas. Rūpēs par citiem viņi pazaudēja savu dzīvokli, lai Dieva labestībā saņemtu vēl vairāk. Šis būs stāsts ne tikai par Dievu, bet arī ļoti dažādiem cilvēkiem, jo Dievs atklājas cilvēkos.
Uzreiz jāpaskaidro, ka tobrīd, sēžot viņu mājīgajā viesistabā, mēs vēl nezinājām, kā šis stāsts turpināsies. Tobrīd bija 2018.gada septembris. Kriminālprocess pat vēl nebija ierosināts... Bet par visu pēc kārtas.

Tiem, kas nepazīst: Māris Žagars ir talantīgs pianists, un viņa mūzika ir iepriecinājusi cilvēkus ļoti daudzās Latvijas draudzēs. Protams, Māra klavierspēli var dzirdēt arī ārpus draudzes - koncertos kopā ar dažādiem mūziķiem. Viņš muzicē ar Latvijas Trim tenoriem, koncertē kopā ar aktieriem, biežāk – Ditu Lūriņu, strādā Latvijas Mūzikas akadēmijā, daudzi viņu pazīst grupā „Sliekšņi un griesti” (tālākais saraksts būtu garš). Savukārt Liene vada muzikālo attīstības un rotaļu studiju „Pīks un Pīka”. Draudzē viņa atpazīstama kā vienu no vārniņām, kas piedalās bērnu festivālos un radio iestudējumos. Viņu ģimenē ir trīs meitas: Alise, Lueta un Beāte.


Turpinājumu pastāstīs Māris pats...

Pazaudētais dzīvoklis - 1.turpinājums
Meklējot ticībā - 2.turpinājums
Uzdāvinātā nauda - 3.turpinājums

Nauda un padoms - 4.turpinājums
Esam atraduši! - 5.turpinājums
Nauda, kurai nevar piekļūt - 6.turpinājums
Māja kā ķīla - 7.turpinājums
Bankas kļūda un... - 8.turpinājums
Kriminālprocess - 9.turpinājums
Dieva mīlestības ieskauti - nobeigums
Rakstu sērija par Dievu un cilvēkiem Rakstu sērija par Dievu un cilvēkiem Reviewed by VA redakcija on pirmdiena, aprīlis 29, 2019 Rating: 5

Nav komentāru:

ads 728x90 B
Nodrošina Blogger.