"KURP EJAM?" – jau pārdošanā


Visu savu mūžu viņš – Viljams Džonsons - ir veltījis Adventistu baznīcai. Viens no pazīstamākajiem adventistu teologiem, ilgstoši vadījis Adventistu mediju darbu, kalpojis kā Ģenerālkonferences prezidenta palīgs, bijis Elenas Vaitas Mantojuma fonda pilnvaroto valdes loceklis. “Kurp ejam?” ir viņa sāpju sauciens. Viņš uzskata, ka Adventistu baznīca ir nonākusi lielas krīzes priekšā.
Pa kuru ceļu mēs tālāk dosimies?

Viljama Džonsona uzrakstītā grāmata ir kļuvusi par vienu no apspriestākajām pēdējo gadu laikā. Tagad tā ir izdota arī latviešu valodā. Tā būs interesanta un liks aizdomāties ikvienam, kuram no sirds rūp tas, kas notiek Adventistu baznīcā.

Atsūtiet uz e-pastu vestisadventistiem@gmail.com adresi, uz kuru nosūtīt grāmatu, un mēs jums izsūtīsim gan rēķinu, gan arī nosūtīsim grāmatu.
Grāmatas cena ir 5 eiro, plus pasta izdevumi (Latvijas teritorijā 81 cents, ārpus Latvijas - ES teritorijā 2,16, ārpus ES 2,56 eiro).
"KURP EJAM?" – jau pārdošanā "KURP EJAM?" – jau pārdošanā Reviewed by VA redakcija on sestdiena, augusts 10, 2019 Rating: 5

Nav komentāru:

ads 728x90 B
Nodrošina Blogger.